بیوگرافی دکتر امیرمسعود رستمی
امیر مسعود رستمی در 25 اردیبهشت سال 1362 در تهران به دنیا آمد. او قبل از اخذ مدرک دیپلم، علاقهمند به بازیگری تئاتر میشود و فعالیتهای بازیگری خود را از حوزه هنری تهران با آثار رحیم بهبودی فر آغاز مینماید. پس از گذراندن کلاسهای بازیگری زیر نظر رحیم بهبودی فر، اصفر همت، دکتر خاکی و با گذشت زمان و کسب تجربه، او با دکتر مهرداد رایانی مخصوص آشنا شده و در سال 1383 در نمایش “خانم سرگرد باربارا” به ایفای نقش میپردازد. او با مطالعه کتاب “چنین گفت زرتشت” اثر نیچه به روانشناسی علاقهمند شد و سر دوراهی بازیگری تئاتر و روانشناس شدن میماند، که در این زمان صحبتهای دکتر مهرداد رایانی او را به این نتیجه رساند که نمیتوان در هر دو رشته درخشید. او با مطالعه کتاب “توتم و تابو” اثر زیگموند فروید به این نتیجه رسید که فقط باید روانشناس شود، در نتیجه در کنکور سال 1385 شرکت نموده و در رشته روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن پذیرفته میشود. هنوز چند روزی از آغاز ترم اول دانشگاه نگذشته بود که متوجه شد که بهترین انتخاب زندگی خود را انجام داده است. او در همان ترم با دکتر سیامک نقشبندی استاد درس روانشناسی عمومی و آمار توصیفی آشنا شد و در آن زمان دکتر نقشبندی چندین سال بود که با بیماری تومور مغزی در حال مبارزه بود. او آن زمان فهمید که میشود با داشتن یکی از بدترین و سختترین بیماریها همچنان امیدوار و با انگیزه به زندگی ادامه داد و امید آخرین چیزی است که از ما میگیرند. رابطه استاد و شاگردی و کسب دانش برای او حدود 3 سال ادامه داشت تا اینکه در سال 1388 دکتر سیامک تقشبندی دار فانی را وداع گفت و این یکی از سختترین رویدادها برای وداع شاگرد از استادش بود. درسها و رفتارهای دکتر نقشبندی اثر خود را بر شاگردش گذاشته بود و او توانست در مقطع کارشناسی خوش بدرخشد. او مقطع کارشناسی روانشناسی را با کسب رتبه اول و عنوان دانشجوی نمونه به اتمام رساند و در سال 1389 وارد مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی شد. در ابتدای مقطع کارشناسی ارشد او با مترجم و مولف برجسته آثار روانشناسی جناب آقای دکتر مهرداد فیروزبخت آشنا شد. ارتباط آنها آنقدر عمیق شد که روابط خانوادگی هم جزئی از آن میشود.
دوستی و رفاقت (در اصل شاگردی و کسب دانش) با مهرداد فیروزبخت او را با نظریه آلبرت آلیس آشنا کرده و انها ساعتها به بحث و گفت و گو، دیدن فیلم، بحث در مورد رویکردهای رواندرمانی مختلف مشغول بودند. پس از بحث ها و گفت و گوهای طولانی و تکرار جمله معروف اپکتوس فیلسوف ….. که این رویدادها نیستند که حال شما را خراب می کنند، بلکه این نحوه نگریستن به آن رویدادهاست که حال شما را خراب می کنند، او از بین تمامی رویکردهای رواندرمانی، رفتار درمانی عقلانی-هیجانی را بعنوان رویکرد اصلی خود انتخاب نمود. دکتر رستمی این بار هم موفق به کسب رتبه اول و کسب عنوان دانشجوی نمونه مقطع کارشناسی ارشد شد و در خلال همین سالها دوبار متوالی به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی شناخته شد.او پایان نامه خود را برروی سبک های مقابله با استرس در بیماران مبتلا به سرطان، ام.اس و افراد سالم کار کرد و توانست از تجربیات دکتر حسن احدی و دکتر علی دلاور به عنوان استاد راهنما و مشاور استفاده کند که نتیجه اش چاپ دو مقاله ISI از آن شد و همچنین به عنوان سخنران به دانشگاه لاپینزا ایتالیا دعوت شد.
او در سال 1392 وارد مقطع دکترای تخصصی روانشناسی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران شد و از همان سال به عنوان مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن انتخاب شد و در طول سال ها به تدریس درس هایی از قبیل روانشناسی شخصیت، روانشناسی اعتیاد، مبانی مشاوره و راهنمایی، روانشناسی یادگیری و … پرداخت. فعالیت های رسانه ای دکتر رستمی از همان سال 1392 با برنامه جیوگی و برنامه نمادو در شبکه دو سیما شروع شد تا اینکه به عنوان کارشناس معرفی تازه های کتب روانشناسی به برنامه حال خوب شبکه سلامت دعوت شد.
در خلال این سال ها او توانست با دکتر ساعد احمدی کتاب “روانشناسی اعتیاد براساس DSM-5” را تالیف کند که این کتاب در خیلی از دانشگاه های ایران به عنوان منبع درسی روانشناسی اعتیاد استفاده می شود. از دیگر فعالیت های مهم آن سالها می توان به پیشنهاد دکتر خدیجه ابوالمعالی برای ترجمه کتاب “یادگیری زندگی باهم” اشاره کرد که این کتاب یکی از مهمترین کتاب های آموزش زندگی مسالمت آمیز ادیان و مذاهب مختلف با یکدیگر است. این کتاب زیر نظر سازمان جهانی یونسکو و یونیسف بوده که به بسیاری از زبان های دنیا ترجمه شده است. او در دوره دکتری توانست از تجربیات اساتید گرانقدری از جمله دکتر خدیجه ابوالمعالی، دکتر فریبرز درتاج، دکتر حسن احدی و دکتر کیانوش هاشمیان استفاده نماید.
او در برنامه چهارشنبه های حال خوب به معرفی جدیدترین و کاربردی ترین کتاب های روانشناسی موفقیت پرداخت و همچنین در برنامه پنجشنبه های حال خوب یه معرفی تازه های کتب تعلیم و تربیت کودک و نوجوان اختصاص داشت. آشنایی با دکتر میلاد اسلام زاده یکی دیگر از نقاط عطف زندگی دکتر رستمی بوده به طوریکه میلاد اسلام زاده توانست عشق کهنه بازیگری او را این بار در غالب مجری گری برنامه زنده حال خوب بیدار و شکوفا کند. او از آبان ماه 1397 به عنوان مجری برنامه حال خوب برگزیده شد.
دکتر رستمی عمده فعالیت های درمانی خود را به مشاوره طلاق، خیانت های زناشویی، زوج درمانی، افسردگی و مدیریت خشم و عصبانیت و نیز مقابله با استرس و اضطراب اختصاص داده است.
او هم اکنون عضو رسمی انجمن روانشناسی آمریکا، عضو انجمن روانشناسی ایران، عضو انجمن روانشناسی خانواده ایران بوده و دارای پروانه فعالیت حرفه ای از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران و همچنین سازمان بهزیستی استان تهران می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.